ÇANKIRI / ORTA - Yaylakent İlkokulu

Ara

Orta Şehit Gökhan Topal Halk Eğitim Merkezi bünyesinde okulumuzda açılan Aile Okulu kursu Hazel POLAT tarafından verilmektedir.

Ara

Orta Şehit Gökhan Topal Halk Eğitim Merkezi bünyesinde okulumuzda açılan Akıl ve Zeka Oyunları Kursu devam etmektedir.

Ara

Yaylakent ilkokulda köy halkından toplanan eski eşyalar ile müze açıldı.Eski Eşya Müzesi olarak açılanmüze köy halkı tarafından çok beğinildi. Müzede herkes kendinden bir anı bulabiliyor.

100. Yıla özgü 100 fidan

Kas

2-8 Kasım lösev haftası olması dolayısıyla okulumuzda lösevili arkadaşlarımıza destek olmak amacıyla turuncu giydik. Yaylakent ilkokulu radyosunda lösevili arkadaşlarımıza farkındalık oluşmasını sağladık.

Kas

Cumhuriyet'in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesi dileğiyle.İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm haftaboyunca devam etti. Cumhuriyetimizin yüzüncü yaşını öğrencilerimiz ve öğretmen arkadaşlarımızla sevgiyle ve coşkuyla kutladık.

Eyl

1/A ve 2/A Sınıfı öğrencilerimiz Kerem DEMİR öğretmenimizle beraber 2023-2024 eğitim öğretim yılına başladılar.

Oyun alanlarımız

Eyl

3/A ve 4/A Sınıfı öğrencilerimiz bu yıl aynı sınıfı paylaşacaklar.